De Plattelandshuisjes van de Vakantie van Razay

Ongeveer Razay:

Razay is gesitueerd in de mooie Vallei van de Loire, beroemd voor zijn wijnen en historische châteaux, enkel een korte aandrijving van beroemde château DE Chenonceau. Montrichard en Loches zijn dicht langs met hun recreatieve faciliteiten (tennis, roeien en paardrijden).

Een plaats van de Erfenis van de Wereld, de Loire is famed voor zijn zacht, vruchtbaar platteland en een prachtige parade van chateaux. Dit is de „Tuin van Frankrijk“ waar de lente vroeg komt, zijn de zomers warm en de gouden dagen van de herfst brengen een rijke oogst.

De stad van Tours is weg enkel 45 minuten, wat zijn internationale luchthaven zeer handig maakt. Futuroscope is weg 90 mins.

Het dorp van Céré-La-Ronde is slechts een van 5 minuten fietsrit weg en heeft een klein epicerie, patisserie en een staaf/een restaurant.

Het platteland heeft een rijkdom aan het wild en vele stille stegen en hout bedelend door fiets worden onderzocht.

De faciliteiten omvatten:

Ons 15 acrebezit heeft een privé, goed-opgeslagen de visserijmeer van de Karper (voor het exclusieve gebruik van gasten) en overziet zijn eigen kleine château. Er is ook een geschermd, verwarmd zwembad; binnen badmintonzaal; geschiktheids reeks; lijst tennis, barbecues (één elk per plattelandshuisje), het spelmateriaal van kinderen in de grote tuinen; wasserij ruimte - allen beschikbaar bij geen extra last.

Bovendien hebben wij 2 quad fietsen beschikbaar voor huur en voor enig gebruik van onze gasten, voor gebruik in ons gebieden en hout. (Leeftijden 14+ slechts). De kring wordt gevestigd goed vanaf de plattelandshuisjes en de gebouwen zo zo om de vrede & de kalmte niet te storen van het landelijke plaatsen.

Aanpassing:

2 plattelandshuisjes - elke slaap 7

De stallen - slaap 10

De plattelandshuisjes: Elk heeft 2 dubbele slaapkamers (met het superking van groottebed), 1 drievoudige slaapkamer, douche-ruimte, het leven/eetkamer met houten brandend fornuis, moderne keuken, tuingebied en barbecue.

De stallen: 5 dubbele slaapkamers (met kingsize bed, 2 in aangrenzende toren), 2 douche-ruimten, grote moderne keuken/het leven/eetkamer, privé tuin en barbecue.

De wiegen zijn beschikbaar. Er zijn elektrische radiators als het weer koel is. Het linnen van het bed, de handdoeken en de theehanddoeken worden verstrekt bij geen extra last. De bedden worden goedgemaakt u.

De foto's van het binnenland van elk plattelandshuisje kunnen op worden bekeken "Foto's" pagina.