Razay feriehytter

Om Razay:

Razay ligger i den smukke Loire dal, der er berømt for sine vine og historiske slotte, ikke langt fra det kendte Chenonceau slot. Montrichard og Loches er nærliggende byer med forskellige aktiviteter (tennis, sejlads og ridning).

Loire dalen er berømt for sin bløde, frugtbare egn og en pragtfuld samling af slotte. Det er ”Frankrigs have”, hvor foråret er tidligt fremme, sommeren er varm og høsten er rig om efterår.

Byen Tours ligger kun 45 minutter væk, hvilket gør at byens internationale lufthavn kan være meget praktisk. Futuroscope ligger kun 90 minutter væk.

Landbyen Céré-la-Ronde ligger kun fem minutter væk på cykel, her findes der små ”épicerie” (købmænd), ”patisserie” (bagerier) samt bare og restauranter.

Egnen er rig på vildt liv, stille stier og skove, der venter på at bliver udforsket på cykel.

Faciliteter:

Vores seks hektars ejendom har egen privat, frodig karpe fiske sø (reserveret til gæsterne) og eget lille slot. Der er også et indhegnet, opvarmet svømmebassin, indendørs badminton bane, motionsrum, bordtennis, grill (én til hver hytte), legeplads i den store have, vaskerum - alt er til gratis afbenyttelse.

Vi udlejer også to ”quad” (motorcykel på fire hjul) til gæsterne til at køre rundt på vores marker og skov. (fra 14 år og op). Banerne ligger et godt stykke væk fra hytter og bygninger, således stilheden og freden ikke forstyrres i de landlige omgivelser.

Boliger:

2 hytter: - 7 sovepladser hver.

Stalde: - 10 sovepladser.

Hytterne: hver hytte har to dobbeltværelser (ét med ekstra stor seng), samt et soveværelse med tre sovepladser, badeværelse, dagligstue/spisestue med brændeovn, moderne køkken, have og havegrill.

Staldene: fem dobbeltværelser (ét med ekstra stor seng, to er i tilstødende tårn), to badeværelser, stort moderne køkken/dagligstue/spisestue, privat have og havegrill

Drømmesenge kan lånes. Vi har el-radiatorer, hvis det er koldt. Sengetøj, håndklæder og viskestykker er gratis stillet til rådighed. Sengene er redt ved jeres ankomst.

Billeder fra hver hytte kan ses på siden "Billeder".