Gæste kommentarer:

"At fiske var alle tiders. Hytten var hyggelig og så ren og komfortabel. Området er storartet, så fredeligt og roligt. Jill og Simon var alle tiders værter og vi ønsker dem held og lykke i fremtiden. Jeg har ikke været i en renere hytte." (Jenny & Sid, Kent, Juni 2004)

"Vi har virkelig nydt vores ophold her, det var både nydelig og afslappende i smukke omgivelser med vild nature. Tak for jeres gæstfrihed og vi håber at komme igen." (Martin, Sarah og familie, Cambridge, Juli 2004)

"Den mest komfortabel brede seng vi nogen sinde har haft i Frankrig." (The Eccles Familien, W Yorks, Juli 2004)

"Razay er det perfekt sted for at udforske et smukt område af Frankrig. Beboelsen er meget god og faciliteterne perfekte til voksne og børn. Kombiner det med den sværeste ting at finde: de perfekte værter, som skaber sådan en afslappende atmosfære, og Razay er det perfekte sted til en perfekt stress-fri ferie! Tak til Jill og Simon og deres kære familie – vi kommer igen!!" (Lizzie and Graham og familie, Juli 2004)

"Vores tredje besøg og igen har vi haft en vidunderlig ferie i Razay… Tak Jill, Simon, Michael og Charlotte – vi kommer igen!" (Hilary, Michael og familie, London, August 2004)

"Lige så snart vi var kørt ind i indkørslen, kunne vi mærke at det var begyndelsen på en vidunderlig ferie – og det var det. Billeder fra hjemmesiden var ikke retfærdige over for soveværelserne med høj til loft. Dette sted er den perfekte blanding mellem at være selskabelig og stille og rolig. Tak for en vidunderlig ferie – vi kommer igen." (Julie, Martin og familie, Coventry, August 2004)

"Fantastisk solrig og varm uge, med mange fiske fangster. Dette er kun vores ottende besøg, så er vi ved at vænne os til det her! Ugen var vidunderlig." (Roger & Alex, Norwich, September 2004)

"Vi har haft et pragtfuldt ophold her – drengene elskede quad motorcykler, badminton hal, motionsrummet og cyklerne. Jeg har slappet godt af her … velvidende at drengene er glade og selvfølgelig i sikkerhed i Razay." (Gill, Colin og familie, Hampshire, Oktober 2004)

"Vores andet besøg i Razay – vi var bekymret om det ville leve op til sidste år, men det blev overgået. Vi elsker Razay!" (Julie, Martin og familie, Coventry, August 2005)

"Vi har haft en dejlig afslappende uge. Vi har nydt nogle rimelig konkurrerende kampe i badminton hal. Vi elskede cykelture i skoven og ro ture på søen. Tak for en behagelig uge." (The Oakleys og Hills, Herts & Cornwall, September 2005)

"Den første ting Billy (6 år) sagde da vi ankom var ”hvor er fjernsynet?”. Vi må indrømme at ingen af os har tænkt over det resten af ugen, siden vi var så optaget af at spise, drikke, svømme, køre på quads, cykle, fiske, bueskydning, spille og snakke!! Hytterne var meget komfortable, bedst nattesøvn x7 i årevis! Vi vil bestemt komme igen med en ny lille én siden at dette er det perfekte sted for at have en baby med. Tak Jill, Simon og Charlotte." (The Nelson Familien, Norwich, Maj 2006)

"Vi har haft en rigtig god ferie i Razay. Vi elskede den meget store seng. Vi vil have sådan en derhjemme! Vi har opnået at slappe af og har haft det sjovt, ligesom vi havde brug for i denne ferie." (Sam og CJ, Derbyshire, Juni 2006)

"Vi har alle sammen fået en førsteklasses ferie, alt er så velorganiseret, svømmebassinet, motionsrummet, cyklerne osv., noget for alle alderstrin." (The Stone familien, London, Juli 2006)

"Et rigtigt flot sted at tilbringe to rolige uger! Vejret har været strålende, faciliteterne fortræffelige (og at fiske var alle tiders!). Mange ting at gøre for drengene. Selv om vi ikke plejer at besøge sammen sted to gange, tror jeg, at vi alligevel bliver fristet – vi vil bestemt fortælle venner og familie, hvor fantastisk et ophold de kan forvente i Razay! Stor tak for en dejlig ferie." (The Ginnaw Familien, W. Sussex, Juli 2006)

"Tak igen Jill for alle tiders ferie (vores femte besøg) og godt klaret med vejret! Vi elsker det her og vi kommer igen næste år." (Hilary, Michael og Familie, London, August 2006)

"Vi har været så glade herned – et rigtigt dejligt sted. Mange tak for alle tiders ferie." (The Emery Familien, Plymouth, September 2006)

"Dejligt sted, gode faciliteter, godt selskab, glimrende uge!" (The Colls og Heskeths, Ipswich, September 2006)