Aktiviteter...

...på stedet:

Opvarmet svømmebassin - Indhegnet svømmebassin, 10m x 5m med romerske trin.

Motionsrum – et lille men veludstyret motionsrum. Indeholdende en god kvalitets træningscykel, romaskine, multi-gym med faste vægte, fri-vægte og bænke, plus forskelligt tortur udstyr til mavemusklerne. Motionsrummet er til fri afbenyttelse, men børn under 16 år skal være under opsyn.

Badmintonbane – vores kæmpe stald er ombygget til en fuld-størrelse badmintonbane og sportshal. Den benyttes også som indendørs aktivitetsområdet for bordtennis eller basketball, hvis vejret ikke er så godt.

Cykler – vi har et bredt udvalg af cykler til alle alderstrin og størrelser til fri afbenyttelse.

Fiskesø - vi har en lille privat sø, reserveret til gæsterne, hvor der kan fiskes fra bredden eller fra en lille robåd. Søen er frodig med karper eller suder; de største karper er omkring 8-9 kg, mange med god størrelse mellem 4 og 7 kg. Fiskegrej skal selv medbringes. Der findes andre muligheder for fiskeri i lokal området. Se fiskeri vejledning.(på engelsk)

Udlejning af quad motorcykler - langt væk fra roen og stilheden ved beboelsen og svømmebassinet, og også langt fra legepladsen, har vi en lille bane på vores marker. Vi udruster jer med sikkerhedsinstruktioner og hjelme. Det koster 20 Euro for 15 minutter per quad til dækning af brændstof, olie, osv. Kan benyttes fra 14 års alderen. Denne aktivitet er under opsyn og reserveret til vores gæster.

Bordtennis – vi har udendørs bordtennis samt bat og bolde. Det kan benyttes indendørs hvis vejret er for vådt.

Legeplads, rutsjebane, klatrebane, osv. Hver hytte er forsynet med hver sit sæt af ”Boules” (petanque).

 

… I lokalområdet:

Loire-dalen er berømt for sine historiske slotte, et af de mest berømte er Chenonceaux som ligger 12 km fra Razay. Slottet Montpoupon er endnu tættere på, ca. 15 minutter til fods, med museum om jagt og gamle køkkener. Loches, Amboise (vidunderlige søndagsmarkeder) og Blois er alle i rimelig køreafstand. Muligvis den bedste zoologiske have i Loire, i St Aignan, er kun 15 minutter væk med bil.

Der er nogle rigtig gode golf baner efter en times kørsel. Andre mulige aktiviteter i lokalområdet er bl.a. ridning, tennis, jet ski, paintball, og kano.

Området er fuld af vingårde og vinproducenter, hvoraf mange tilbyder smagsprøvning og sælger direkte til private. Lokalt produceres nogle gode Cabernet og Gamay rødvine, og byen Montrichard er kendt for produktion af rød-, og mousserende hvidvin. Det verdens kendte ”Appelation Controlée” af Vouvray ligger kun 40 minutters kørsel væk. Spørg os om lokale vin foreninger.

I Montrichard er der “strand” langs River Cher floden, med legeplads, offentlige tennis baner og både. I Montrichard og de fleste lokale byer er der indendørs og udendørs svømmebassin, og mindst en, og ofte to markedsdag.

Egnen er velegnet til cykelture, hvor rolige veje og landsbyer kan besøges, og som forventet findes der mange cafeer og restauranter.